RAMAZAN’DA EL ELE

07.03.2024 141

MEHMETZAHİDKOTKUKIZANADOLUİMAMHATİPLİSESİAİLESİ

RAMAZAN’DAEL ELE

“İşte onlara, sabretmelerinden ötürü, mükâfatları iki defa verilecektir. Bunlar kötülüğü iyilikle savarlar, kendilerine verdiğimiz rızıktan da Allah rızası için harcarlar.” (Kasas,54)

“KardeşininihtiyacınıgiderenkimseninihtiyacınıdaAllahgiderir”(Buhari,Mezalim,3)

Değerlivelimiz,

Okulumuzda gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Ramazan-ı Şerif içerisinde, ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz ve aileleri için gıda paketleri hazırlanacak, yardımlar yapılacaktır. Bu konuda; idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimiz ile okul paydaşlarımızın katkıları büyük önem arz etmektedir. Siz değerli velilerimizden de hayır çalışmamıza katkı sunacak olanlar, aşağıda belirttiğimiz ve kendilerine uygun olan yardımlar ile katkı sağlayabilirler.

-  Hazıralınanveyakendihazırlayacağınız gıda kolileri.

-  Marketalışveriş çekleri.

-  Nakdiyardım(eldennakitparaveyatransferyoluyla ulaştırılabilir).

-  Doğrudangıdaürünütedariği(kurugıda,şarküteriürünleri,un,şeker,yağvs.) Desteklerinizi bekliyor, katkılarınız için şimdiden teşekkür ediyoruz.

Hayırlı Ramazanlar Dileriz.

Koordinatör Bilgileri:                                                                                 Dr. Yusuf FİDAN

Kuddusi PINARCIK (Müdür Yardımcısı-0535614255)                                    Okul Müdürü

Sedat KUZU             (Müdür Yardımcısı-05057945447)