Akademik Başarıyı Artırma Çalışmaları

Okulumuzda akademik başarıyı artırma çalışmaları kapsamında YKS hazırlık çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İşbirliği için zümre  zümre gerçekleştirlen toplantılarda müdürümüz Yusuf FİDAN kalan zamanı verimli geçirmek adına neler yapılabileceğine ilişkin fikirler istedi, görüşlerini beyan etti. Öğretmenlerimizin YKS sürecindeki gayretlerinden dolayı tebrik etti. Öğrencilerimizin motivasyonlarını korumaları ve süreci daha iyi yönetebilmeleri için destek olunması gerektiğini ifade etti. Özellikle 12. sınıf öğrencilere ve daha sonra diğer sınıf seviyelerinde açılan DYK lar ile başarılarının arttırılması amaçlanmaktadır.

Sınava hazırlık sürecindeki tüm öğrencilerimize başarılar dileriz..

30.11.2021 553

Sınava hazırlık sürecindeki tüm öğrencilerimize başarılar dileriz..

30-11-202130-11-2021